Datum: 2010-10-31 Tid: 00:08:37

"And that's another Hopkins, FIRST DOWN"

Tralala ska skriva ett litet snabbt inlägg här tänkte jag innan det bär av till den andra matchen i Sectionals. Vi hade vår första matchen i Sections mot Minneapolis South West och vår firsta Half sucked. Vi låg under med 12-13 mot ett lag som vi ska vara ganska mycket bättre än. MEN sen i second half så hände det grejer. Slutade med att vi vann med 47-13! Hahaha lite skillnad på liret där. I alla fall så var vädret inte optimalt för football. Det blåste som bara den och det var sjukt kallt. Hade underställ, t-shirt, hoodtröja, vinterjackan, en filt, mössa, vantar, tjocka brallor, skidstrumpor och frös ändå. Det var kallt helt enkelt. Dock så höll vi humöret upp. Vi var typ bara 20 stycken elever från skolan som var på matchen då andra tyckte det var lite för kallt. hehe. Inga cheerleaders eller band heller. SÅÅÅ vi fick agera cheerleaders och band vilket var en uppgift som var var mycket duktiga på att utföra. GO, FIGHT, WIN, OOOAAHH. Vi hade även "den-som-är-bäst-på-att-äta-djungelvråls"-tävling:D Film finns på FB.

Anyway vad har hänt mer... Igår var vi at Jason's och käka pasta och kollade på Saw:))) mycket bra kväll. Sen idag så har jag hjälpt min kära världfamilj att köra 136 st påsar salt, varje påse vägde 40 pounds. Jobbig morgon då vi gick upp 06,30 och höll på till elva. Var helt slut när jag kom hem så då blev det ett power nap och sen blev det att åka till The Dairy Queen och köpa Blizzards... MMMMM. AWESOME. 

Jaa det blev kanske inte världens roligaste inlägg men ni vet lite vad som har hänt här borta under veckan nu. Imorgon blir det förmodligen Paranormal Activity 2 med utbytisar. Fint.
Over and Out
.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0