Datum: 2010-12-08 Tid: 23:17:48

Some Might Say...

Herregudars vad mycket jag skulle kunna skriva om. Vet inte riktigt vart jag ska börja. HMMM. Vi kan väl börja med det bästa: BACK ON SKIS!!!!!!!!!! är så sjukt excited, har svårt att finna ord som beskriver mitt humör på ett bra sätt nu. Första gången i en slalom course på två år. Måste erkänna att jag var lite nervös inför mitt första åk, alla har fått för sig att alla svenskar är gudar på att åka skidor, men jag visste inte riktigt hur min åkning låg till i bana. MEN efter första åket säger jag bara.... var så sjukt glad och har nog aldrig varit så överpositiv någonsin. Alla åk kändes kanon bra och när man får höra från dom andra i laget säga "Hey, Swede, your skiing is sick" så känns allt lite extra jätte bra. Hela laget började prata om att vi har mycket goda chanser att gå till state det här året vilket känns så sjukt kul. Jag skulle kunna kvala individuellt iofs men det vore roligast om vi kunde göra det som lag. Time trials på fredag and I am going to take my skiing to the next level!! Efter the time trial får man reda på först och främst om man är varsity eller inte. Om man åker varsity så bestämms också vilken seed man får i racet. Jag är säker på att jag inte kommer vara första seed, förmodligen inte andra heller men jag sattsar på tredje seed. På tävlingen sen så köra alla skolors första seeds åkare först, sen andra seed och jaa ni fattar. Kallt är det här nu också, låg runt -14 igår efter träningen och det räknas knappt som kallt här tydligen... i Januari så blir det tydligen runt -30 ibland... inte så taggad på de. Hoppas jag slipper de.

Har börjat ogilla min civil law class förövrigt... mest jätte drygt och massa konstiga ord och folk ställer sjukt dumma frågor vilket kan vara kul iofs. Mina andra klasser är helt okej annars. Min mythogoly lärare berättar "inappropriate life stories" vilket är awesome... OOOHHH har jag berättat om våra Lock Down övingar?! nästa läskigt. I alla fall, vi övar inför om någon galning skulle komma in på skolan och börja skjuta... SÅÅ ibland drar en siren igång och då måste alla elever sätta sig i ett hörn och vara tysta, läraren släcker lamporna och låser dörren... Min matte lärare sätter sig precis vid dörren med en sax i handen. Såå detta händer en gång varje månad typ.

Jag har börjat gilla massa saker jag inte har gillat förut också. Till exempel:
1. Peanut butter! PEANUT BUTTER AND JELLY SANDWICH <3
2. Root Beer, gott gott gott
3. Vanilla Coke, JAG MÅSTE ERKÄNNA ATT DET ÄR GOTT.

Jag äter förövrigt allt här borta. Min värd-mamma är helt jätte förvånad över att jag äter allting. Känner mig lite cool.
Buuut I have to finnish my Mythology homework now.... OVER AND OUT

PS. I have gained about ten pounds FYI.

Postat av: Maverone

Äntliiiiiigen en Rootbeer älskare till.

Inte första seed, så du menar att det

finns bättre åkare än the superswede

i laget?

2010-12-08 @ 23:46:23
Postat av: Fass

Bra inlägg.

2010-12-22 @ 22:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0