Datum: 2010-09-30 Tid: 05:32:35

We are running Currahee!

"Sometimes I look at you guys and thinks that you are the future of America.... and sometimes I don't." Min mattelärare är skoj. Min gitarrlärare är dock ännu roligare. Eller han är lite weird. Man vet inte om han är seriös eller oseriös när han skämtar så det blir lite weird ibland. Aja. Min gitarrlärare, Mr Zach, berätta massa as roliga minnen från när han gick i Junior High och High School. Han pratade bort en timme av lektion. NAJS. Imorgon har vi "early release vilket betyder korta lektioner och vi slutar 11,53!! Sen är det XC practise 12:15 and we are running 800.s.....
Man äter förövrigt inte innan träning här... jag förstår inte hur vi överlever de egentligen. Eller man trycker i sig en eller två power bars men annars är det inget innan träning.

Igår på XC practise så hade vi "hills"... Igår var det också en "Coach Harris Special Hills", vilket betyder att vi springer två backar istället för en backe men dom två backarna räknas som en hill.... Och vi ska göra 8 hills. Man dör lite hela tiden. Så extremt jätte jobbigt. Bena var ju lite små möra efter vår 6 mile ( ca 1 mil ) dagen innan och de gjorde ju inte hillsen lättare... Idag hade vi game day på the track field och jag kan inte riktigt förklara vad vi gjorde för det var typ knasigt och jobbigt. Hmm meet på lördag också.

Vad finns det mer att berätta.... JO jag har träffat några från Alpine laget och det var väldigt trevlans typer och jag ska förmodligen hänga med några av dom på football game på fredag!!!
ÅHHH just ja. Jag åt min första hamburgare på Mc Donalds i USA igår... OCH min slutsats. MYCKET godare än Sverige. Lite underligt. En annan sak som är awesome här borta är att man alltid har "Free refill" på resturanger vilket Sverige är dåliga med. Inför säger jag.
Nu är jag trött. Godnatt, over and out.

Datum: 2010-09-26 Tid: 03:01:38

"Even if you are a Swede who sucks at slalom, you're still awesome in America"

Sooo today was an awesome day. Trodde först att jag skulle på min värd-brors JV-game men så blev det inte eftersom Grandma Nancy åkte utan att säga till mig för hon trodde att jag sov sååå jag spenderade morgonen i min ensamhet vilket var ganska skönt faktiskt. Detta var ju då inte den delen av dagen som var awesom utan den kommer nu.

Jag skulle som sagt åka och köpa skidor idag på en Ski Swap. Jag åkte dit med en skidtokig familj och mamman i den familjen kan typ massor om skidor sååå hon fixade ett par rånajsiga Fischer skidor från förra året som kille som vann State förra året körde på. Känns najs. Dom var i mega bra skicka pappa och dom kostade bara 200 dollar, ett extremt bra köp i mina ögon?
Ski swapen var borta vid slalombacken (Buckhill) och jag blev introducerat för mängder med människor och det slutade med att jag stod och hjälpte till i the Concession stand. Mina "kollegor" var inte vilka som helst, eller jag det var bara två men aja, den ena var typ super grym!! Han hade vart på Junior Olympics och tagit pall platser i de flesta grenarna och han var helt enkelt sjukt awesome. Han var 16 men såg ut att vara 19 minst. Sen så träffade jag pappan till en kille som är bäst i hela USA i min ålder!! Coolt? svar ja. Såå dessa killar är grymma och jag blev erbjuden att träna med dom i vinter... måste dock betala någon ganska stor träningssumma och jaa vi får se. Dom verkade tro att jag var sjukt bra på att åka förövrigt. Känns lite som alla har förväntningarna att jag ska vara rågrym på att åka... vi får se hur det blir. "Even if you are a Swede who sucks at slalom, you're still awesome in America" sa killen som varit med på Junior Olympics, hahaha. Coacherna för Buckhill teamet var tydligen rågrymma också. Dom hade en galen Coach från Österrike, hehehehe flashback, och många som har kört världscup.... Träffade en tjej som har varit med i två Olympiska spel. Rätt så coolt ja.
NU är jag sjukt jätte taggad på att få igång denna skidsäsong!!! Ska bli så grymt kul att se hur jag kan fightas med folket här borta!!! Backen är förörigt pytte liten. Åktider på 19 sek om man är bra fick jag höra!:))

Min dag var väldigt bra helt enkelt, HEJS


Datum: 2010-09-25 Tid: 05:41:24

This is Jonatan, he is from Sweden.

Alltså det går inte att förklara hur snabbt veckorna går här borta! Helt jätte galet är de. Mer än halva Cross Country säsongen är över och det känns verkligen helt sjukt. Men på tal om Cross Country. Vi hade meet idag!!
Mega kul som vanligt och jag hade ett "över förväntan"-lopp! Jag vet inte om det var banan, jag själv eller mina nya super skor som gjorde att jag sprang så fort. Nytt PR blev det som nu lyder ca 19,39 på 5 km. Riktigt riktigt nöjd. Var tvåa bland Hopkins löparna i JV-racet såå jaaa, jag var nöjd nöjd.

Efter vårt meet så blev det att åka bussen tillbaka till skolan där Grandma Nancy plockade upp mig för att sedan åka till min värd-brors football game så var borta i Wayzata (15 minuters bilresa). Wayzata har vunnit State ett antal gånger och detta var deras Homecoming-game såååå Hopkins hade ingen lätt uppgift och tyvärr blev det förlust med 35-14 tror jag så det var lite tråkigt. Däremot så var det världens drag på matchen!!! Hörde att det var minst 6000 peers där!! varför har vi inte nått sånt här i Sverige?! Haha i alla fall så träffade jag Jordan och Kyle borta på gamet och det var verkligen sjukt kul, riktigt sköna typer. Kyle gick omkring och presenterade mig för halva Hopkins publiken så det var hel skoj!!!

Imorgon ska jag med iväg och fixa skidor inför Alpine season!!! Mega taggad och Captain's practise för de alpine skiing startar nästa vecka och det ser jag fram emot hur mycket som helst! ska bli riktigt skoj.

Det var allt jag hade att berätta för tillfället tror jag!
Over and Out

Datum: 2010-09-23 Tid: 03:06:37

Hopkins Royals

Jag älskar is. Mmm. Att slänga på en påse is på varje ben efter practise är guld. Känns så sjukt gött kan jag berätta. Dock så är våran trainer jätte sur och klagar på alla XC-runners tar för mycket is. Han älskar alla Football players däremot. Mina ben gör fortfarande ont, eller det gör inte ont när jag springer, bara när jag står stilla efter jag har sprungit typ. Det är lite knasigt. Anyway, idag var det lite av en recovery day eftersom träningen igår var så stört jätte jobbig. Igår sprang vi 400 meters intervaller och vi var tvungna att hålla oss under en viss tid. Jobbigt? ja. Såå iallafall idag sprang vi väl 7 km eller nått sånt och sen blev det lite gym på de.

Frågor har jag förövrigt fått vilket är trevlans såååååå jag ska försöka besvara dom så gott jag kan.

Jag undrar om skolmaten ingår i YFU programmavgift? och hur lång tid tog det ungefär för dig att få antagningsbeskedet? :)

Skolmaten ingår inte i YFUs programavgift... däremot ska din värdfamilj stå för dina måltider så dom betalar din skolmat eller om dom gör sin egna skolmat hemma och tar med. På den andra frågan har jag inget bra svar. Jag kommer faktiskt inte ihåg om det gick fort eller inte men jag har för mig att det gick ganska fort iallafall!!

Hej, hur är det att komma som ny till skolan? Är det lätt att skaffa vänner? Riktiga vänner liksom?

Hmm klurigt. Jag var liten tagen av situationen när jag kom till USA tror jag. Jag kom på en söndag och började skolan på måndag och jag tänkte inte så mycket på hur det skulle bli. Innan jag åkte har jag gått och oroat mig jätte mycket för denna första dag i skolan men det var hel lugnt. Det var hel lugnt liksom.
Och om det är att få vänner.... också svårt att svara på. Jag antar att det beror väldigt mycket på hur du är som person och vart i USA du kommer. Vad jag kan säga är att alla här är väldigt öppna och när man dom får höra att man är från Sverige så säger alla "Ohhh that is so cool" och så blir det massa följd frågor och på detta sätt lär man känna väldigt mycket folk som man kan heja på i korridoren. Jag har ju som sagt "bara" varit här i fyra veckor och  jag vet inte om jag kan säga att jag har några "riktiga" vänner än. Men jag har snackar och umgås med ett par stycken lite mer än andra liksom...

Kan du inte berätta lite om din värdfamilj och där du bor? Skulle vara rätt kul :P

Jaaa min värdfamilj var det ja. Jag vet inte hur mycket jag vill berätta egentligen. Men en del kan jag berätta antar jag. Jag bor i Minnetonka som är en förort till Minneapolis. Jag går INTE på Minnetonka High School utan jag går på Hopkins High School. Minnetonka High School är närmare mitt hus men gränserna är tydligen dragna på de viset att om man bor där jag bor så går man på Hopkins High School. Jaa men till min värd-familj. Min värdfamilj består av mamma, pappa, syster och bror. Ingen av mina värdföräldrar jobbar vilket är najs najs för då är det alltid någon hemma och om man vill hitta på något så kommer dom med idéer! Min värd bror matt går på samma skola som mig och jag åker med honom varje dag till skolan, eeen riktigt trevlans typ. Mina värd-föräldrar är förövrigt awesome. Min värd-syster har jag faktiskt inte träffat än eftersom hon är på College men om någon vecka eller så ska jag träffa henne tror jag.

Sen ville frida ha bilder.... sååå här har ni lite random bilder bara:]




(Minnesota State Fair, Jag och Jordan med våra kakburkar:))


(Mitt vardagsrum, ganska så jätte coolt)


(Min värd-brors mega coola jeep)


HELL YEAH




Datum: 2010-09-21 Tid: 05:09:58

Sahara....

Idag började min fjärde skolvecka!!! Det känns inte som om det var så länge sen jag stod där hemma, kollade mig själv i spegeln och försökte intala mig själv att jag ska bo i USA ett HELT år! Men nu har jag alltså börjat min fjärde skolvecka och allt rullar på väldigt fint som sagt. Idag på practise så sprang vi ca 5,5 miles (ca 9 km) och jag sprang tillsammans med Blake som springer 5 km på 18,15... Det var minst sagt jobbigt men jag klarade av att hålla tempot uppe och jaaa, ett riktigt skönt träningspass helt enkelt. Vi har även sjukaste magpassen minst en gång i veckan!! men det är najs. ÅHH jag glömde att berätta förra gången jag skrev att jag nu har köpt ett par mega coola spikes!! jag kommer vara snaaabb i nästa meet som är på fredag:))

Förtillfället sitter jag och kollar igenom kursutbudet på skolan... jag har inte bestämt mitt schema för hela året än så jag måste fixa lite ämnen men det finns så sjukt många att välja mellan sååå jag tror jag ska träffa min counselor någon dag framöver. Vi har även "late start"  imorgon vilket betyder att vi inte börjar förräns 09,47... MMM sova.
Ni som har ställt frågor förresten... Jag ska försöka svara på dom i helgen då jag har lite mer tid, och om ni har några fler frågor, fråga på!!

Mitt huuuuus

Datum: 2010-09-19 Tid: 21:09:26

Some Might Say....

Tre hela veckor sedan jag kom till det stora landet på andra sidan sjön nu!! Galet. Iallafall. Det händer saker hela tiden och jag har fullt upp för de mesta vilket är jätte skönt!! I fredags var det "Broo Night" vilket betydde pizza och film hos Ian och det var hel kul, haha. Igår hände väl inte så jätte mycket.. Var och kollade på när min värd-bror spelade Baseball och dom vann jätte stort. Hahaha sen på kvällen satt jag och min värd-pappa och kollade på massa film, haha han älskar dålig Zombie filmer såå jaaa, vi hade det mycket roligt!! Det finns något som är super awesome här i USA som heter "Redbox". Man går till sin lokala "Red Box" där man kan hyra hur mycket film man vill för bara 1$ per film!! varför har vi inte de i Sverige?!

MEN idag var en rolig dag. Till och börja med så var jag i kyrkan för första gången här i USA och det var ju en upplevelse kan jag berätta. Så fruktansvärt olikt hemma i Sverige. Till och börja med så är allt mycket modernare och det är mycket mer instrumet och sång. Haha när vi sjön en av psalmerna så började folk klappa i takt till musiken liksom?! knasigt men kul. Sen så i slutet så sa prästen något och helt plötsligt så började alla gå omkring och skaka hand med varandra. Jag var minst sagt förvirrad.

Efter kyrkan så åkte jag och min värd-mamma till IKEA. Wow. Alltså det var som att komma tillbaka till Sverige nästan. Allt såg likandant ut som hemma bara att de att beskrivningarna var på engelska i stället för svenska. Men kul var de. Dom hade även en "Swedish Market" i slutet vilket var awesome eftersom dom sålde Ahlgrens bilar och Marabou!!!!! Vi avslutade vårt ikea besök med att äta Swedish Meatball<3 mmmm gott, gott, gott. OCH den tionde december har dom julbord på ikea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och vi ska förmodligen dit:D:D:D:D

Jaa det var allt jag hade att berätta om denna helg. Just ja, om någon har någon intelligent/ointelligent fråga så fråga gärna!!!!

Over and Out

Datum: 2010-09-17 Tid: 05:15:45

FREEDOM!!

Hahaha alltså mitt Cross Country team är awesome. Innan starten idag så fick vi ännu ett motivational speech av Coach Harris och alla var nog rätt så jätte taggade. Haha iallafall, i starten har vi fått för oss att vi ska skrika FREEDOM precis när startskottet går och idag var inget undantag. Precis när startskottet gick så kunde man höra Hopkins killarna skrika FREEDOM av full kraft. Hahaha så klockrent, och så hade vi ett horn, ett sånt man blåser i ni vet?! Lät lite som Sagan om Ringen. Awesome på de med.

Men mitt race idag var väl ingen höjdare precis. Mina knän har varit skumma hela veckan och har gjort rätt så väldigt ont i vissa stunder men jag sprang ändå idag. Resultatet var väl helt okej ändå, sprang någon sekund snabbare än förra gången så det var väl bra. Det negativa var att dette var en mycket enklare bana så jag borde nog ha sprungit ännu lite snabbare. Aja. Efter racet, som vi förövrigt hade en två timmars bussresa till, så åkte jag med Johns familj hem och vi stannade och käkade med några andra på teamet. Åt ännu en mycket mycket mycket god hamburgare, och waffle fries säger jag bara <3.

I helgen måste jag försöka åka och köpa en par spikes... Kommer göra att jag kan pressa ner tiderna lite till:)
Men nej, sängen ska det bli nu!!
Over and out!

Datum: 2010-09-15 Tid: 02:52:24

CROSS COUNTRY IS BADASS.....

.... som min team-mate Sam säger. Jag håller med honom. Vi är fasen lite små coola. Idag var vi at the track field och gjorde "the ladder". "The ladder" var förmodligen de jobbigaste jag har varit med om hittils. Vi sprang 400 m, vila, 800 m, vila, 1600 m, vila, 1600 m, vila, 800, vila och tillsist 400 m igen, dessa vilopauser var förövrigt inte långa. Detta var smärta kan jag berätta då man skulle springa under vissa tidsintervall som byggde på våra resultat från vårt förra meet. Jobbigt. Men med lite is på bena så löser sig allt. Löparbanan går förövrigt runt "the football field" och där tränar alla football players och när vi satt utan för omklädningsrummet med våra ispåsar på benen så kom det massa Football players och sa att dom inte förstod hur vi orkade springa så mycket. Kul var de:)) Vi får även skippa sista lektionen på torsdag för att vi har ett meet någonstans långt borta, najs. Pasta Party imorgon också. Det är hur bäst som helst!!!!!:D
OVER AND OUT

Datum: 2010-09-14 Tid: 20:57:40

Camaraderie


TRalalala. Av någon anlednining så vill min iPod ha Caps-LocK intryckt hela tIden så det ÄR typ mega krångligt att skriva...HEHEHE. ANyway, jag har study hall nu ocH det är ganska så jätte slappt. Man sitter och gör läxor typ. NAJS. Sen så måste jag säga att det är väldans dåligt med kommentareR!!!!!!!!!!!! Lite bättring tack! Nu har det tagit en kvart att skrivA detta så nu ger jag upp. HA DET FINT

Datum: 2010-09-12 Tid: 18:00:49

I am sailing, I am sailing

Jag älskar min organisation. YFU är bäst. Igår så ordnade YFU en liten träff för alla utbytesstudenter i området (typ 80 stycken) och det var hur kul som helst. Det var verkligen folk från alla världens länder och det var hel kul att lyssna på vad andra tyckte om USA. Haha en tjej som var från Kina var lite mysko då de första hon gjorde var att säga att hon aldrig skulle gilla amerikansk mat och att den rent utsagt var skit äcklig. Ingen höll med henne. Kul. Sen så var det en annan asiat som skulle gå och bada i poolen. Jag satt med några svenskar, norskar och en dansk vid poolen då vi såg denna asiat kliva ner i poolen. När man badar så tänker man ju badkläder, MEN denna kille hade på sig en hatt, en pikétröja, ett par "militär"byxor och värsta militärbootsen och så badade han. Mycket rolig kille:) Alla var förövrigt hur trevliga som helst och jag ser fram emot nästa möte i oktober mega mycket. Sen så var det en av YFU-representaterna som tydligen visste om att jag gillade att segla sååå nu har hon fixat in mig i besättning så jag ska iväg och kappsegla snart!!! ÅHHH YFU.

Cross Country meet i fredags också, joooooooooooooooooooooooooooooooooobbigt som bara den. Jag var inte sämst dock utan jag var nästan bra. Vi var typ 290 personer som sprang samtidigt i mitt race och jag kom runt 50 vilket känns helt okej eftersom det var mitt första meet ever och det var den tuffaste banan vi kommer att springa. Kul var det iallafall. Vad har mer hänt... Hmm har jag berättat att en kille på mitt Cross Country team har vart bäst i världen på Jojo?! Om jag inte har berättat de så vet ni om det nu. COOLT, ELLER HUR?!:D nu är dock 4.a i världen tror jag. Coolt är det iallafall. Jaja, jag ska packa ihop mina saker och åka ner till Lake Minnetonka!
Over and Out.


Datum: 2010-09-09 Tid: 03:22:36

Chipotle

Okej, lite updates om vad som händer här på andra sidan sjön! Måste bara börja med att säga att amerikanska skolsystemet med "School Sports" är så sjukt jätte awesome. ÄLSKART. The School Spirit är något jag saknar i den svenska skolan, helt klart och man kommer alla närmare när man har sporter efter skolan tycker jag. En hel grym gemenskap blir det helt enkelt. Men iallafall vad har hänt sen senast jag skrev...?

JO, i Söndags åkte vi till Minnehaha park och tittade på Mississippi. Sen hyrde vi några cyklar och det bar iväg på en cykeltur som var hel trevlans. Åt förövrigt en extremt jätte god hamburgare. Helt galet god. Jag har förövrigt druckit Mountain Dew för första gången ever. MYCKET GOTT. Måste börja importera de till Sverige. Har också käkat Chipotle som också är grymt jätte gott!!! För er som inte vet så är Chipotle mexikansk mat, typ burritos etc.

I måndags var det också Labor Day vilket betydde ingen skola. Dock så hade vi Cross Country practise på kvällen. Iallafall, i måndags spelade jag Baseball för första gången ever!!! så sjukt mycket roligare än vad jag har trott (kan ju bero på att min värdfamilj tyckte att jag var väldigt bra också, hehehehe). På kvällen var det som sagt Cross Country practise och det var ännu ett mördar pass, intervaller säger jag bara. One mile intervaller som dödade mig lite granna, vi sprang två varv runt planen och efter första varvet fick vi en tid som vi sedan skulle slå under andra varvet. GALET jobbigt.

Man börjar komma in i allt nu. Livet. Skolan. Sport. Jaaa allt sånt och det känns jätte skönt. Hahahaha på min Modern Non-Fiction lektion så fick vi i uppgift att skriva en group-story, min grupp var fruktansvärt oseriös och det var as roligt!!!:)) Dock så hann vi klart precis i tid. På Cross Country practise idag var det hills som gällde. Vi sprang ca 2 km sen var det intevaller i backen som gällde och inte stanna och pusta ut här inte, allt rullade på och man blev iofs klar ganska snabbt klar och man kunde springa tillbaka de 2 kilometrarna. Väl tillbaka till Lindberg Center (vår gymhall) så var det ännu fler intervaller som gällde, dock så var detta på plan mark.

Hehe jag borde kanske uppdatera lite oftare så det inte blir så långa inlägg....

MEN jaaa det var de jag hade att berätta för tillfället, jag ska träffa alla andra utbytisar på lördag!!!! ska bli kul att träffa alla filurer. Vi hörs. Over and Out from Minnetonka, MN


(Deep Fried Snickers)

Datum: 2010-09-05 Tid: 17:35:34

Minnesota State Fair

Då har man varit en hel vecka i det stora landet på andra sidan sjön. Crazy. Och det är läääääänge kvar!!! I ALLA FALL igår var jag och massa andra på Minnesota State Fair. Det var typ en marknad/tivoli eller nått sånt. Grejen med denna marknaden var att det fanns maaaaaaassa saker att äta. Man åkte dit för att äta konstiga saker och jaaa, jag åt en hel del väldigt konstiga saker och min mage mådde väl sådär efter de. Några av alla de saker jag provade på att äta var: Alligator, Deep Fried Snickers, Deep Fried Fruit, Giant Bacon, Cheese Curdles (friterad ost typ), SWEET MARTHAS COOKIES och annat lustigt. MEN jag säger bara Sweet Marthas Cookies... Alltså wow. Det var lite för gott tror jag. Man köpte en hel burk med helt ny bakade kakor, typ 50 stycken, och sen gick man och köpte mjölk för en dollar med fri på fyllning. Ni anar inte hur underbart det var.

Sen så var det ju då vääääääääääääääldigt mycket folk där. Minnesota State Fair är tydligen USA.s största såå ni kan ju ana att det var sjukt sjukt sjukt mycket folk där. Hmm jag åkte The Giant Slide också med alla små ungar.

Lite senare på kvällen så visade det sig också att KISS spelade inne på The Stadium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså man blev ju lite mega peppad på att se men tyvärr hade vi inga biljetter in men vi stod utanför och lyssnade i alla fall och det var inte så dåligt de heller. En annan sak som hände igår var att jag äntligen fick den reaktionen på Djungelvrål som jag har väntat efter, alla jag har gett de till hittills har faktiskt tyckt att det har varit helt okej men igår så fick jag se vääääädligt roliga miner! Det gillas. Okej men det var ungefär de jag hade att berätta. Det är Labor Day Weekend så ingen skola på måndag. Awesome.

Over and Out

Datum: 2010-09-04 Tid: 05:50:23

HOPKINS, HOPKINS AOOH AOOH AOOH

Okej, igår hade vi vårt första Cross Country meet och det var awesome! Jag sprang dock inte eftersom jag kände att tävla efter två träningar? kanske inte. Iallafall, Hopkins ägde sönder!!!! nästan iallafall, vi kom i Varsity och JV  för både tjejer och killar... Dom som vann var dock övermäktiga och körde över allt motstånd som fanns. De är ju dock the number one school in the state. Sååå det var kanske inte allt för konstigt att dom vann.. Aja. Alla här blir jätte häpna när dom får höra att jag inte har provat vissa saker men massa från Cross Country teamet har lovat att ta med mig på massa sånt så jag får se vad jag har gått miste om!!

Igår var också första gången ever som jag fick se ett Football Game. De var roligtroligtroligt att titta på och det verkar verkligen awesome att spela de också!! Iallfall Hopkins krossade Richmond med 56-13 så det var as najs. Sååå idag har det varit en vanlig skoldag med Cross Country på eftermiddagen och sen följde jag med min värd-bror till hans footballs vänner och vi käkade massa mega god mat och badade Hot Tub. Jag måste fixa en sån när jag kommer hem tror jag. Förlåt om inläggen är så kort och inte särskilt innehållsrika men det finns så sjukt mycket att berätta och jag har inte riktigt tid att berätta allt. Jaja, Over and Out.


Datum: 2010-09-02 Tid: 04:59:53

Pasta Dinner

Wow. Allt rullar på här borta på andra sidan sjön och jag har egentligen så sjukt mycket att berätta för det händer nya saker hela tiden!! Galet är det. Men sjukt roligt. Till och börja med, min värdfamilj är hur bra som helst och hjälper mig med allt som man behöver hjälp med. Gillas.

Okej, men lite om skolan kanske. Jag läser som sagt Guitar, Pre Calc, Modern Nonfiction (min engelska lärare i ELL tyckte jag var för bra så jag bytte class, hehe) och study hall. Guitar klassen är mega soft och min lärare är mega soft. Alla tycker det är as coolt att jag kommer från Sverige och alla undrar hur Sverige är så det är jätte kul. Det finns även en tyskutbytis i guitar classen som jag ska försöka prata lite mer med... vet bara att hon heter Sandra. Sen så har vi Pre Calc och även där är läraren jätte rolig och skämtar mest hela tiden men är bra ändå:)) Pre Calc är ungefär som Matte B så det är ganska lätt om man säger så... Dom har dom vissa saker som är lite små weird som jag inte har läst förut. Sen så bytte jag som sagt till Modern Nonfiction idag och jag vet egentligen inte riktigt vad det är. Vi ska ha läst 120 sidor tills på tisdag och jag har typ öppnat boken. hehehe. Men jaa lärarna är hjälper mig och förklarar fint. Till sist så har jag Study Hall vilket är typ en class där du kan göra dina läxor vilket egentligen är hur bra som helst men det finns nada roligt folk där... Jag har iofs inte  pratat med allt för många men det var i alla fall mitt första intryck.

Efter skolan så har jag börjat springa Cross Country. HEJ JOBBIGT. Vi sprang intervaller i backar igår och jag trodde nog att jag skulle dö ett tag. Mina vader är helt förstörda men det är najs ändå!!! Imorgon har vi också vårt första meet men jag ska inte springa utan bara hejja på. Det är också football game imorgon som jag ska försöka hinna med! Före varje Cross Country meet så har vi också Pasta Dinner vilket betyder att hela laget, typ 100 personer, åker till någons hus och käkar massa pasta. AS NAJS och mega trevligt!!!:D

Tillsist så var jag och fixade en ny mobil idag och jag mötte världens bästa mobilförsäljare. Han var så sjukt rolig. Om alla var som honom så vore världen bättre. typ. Hmm finns det något mer att berätta... JAA jag behöver inte betala några avgifter till Cross Country laget för att jag är utbytis så nu kan jag använda de 220 dollarna till något annat!:D

Det var ungefär de jag hade i mitt huvud för tillfället... Over and Out

PS. Förlåt att det kommer så dåligt med bilder men det ska ordnas!!

RSS 2.0