Datum: 2011-03-27 Tid: 21:23:10

3PEAT, 3PEAT, 3PEAT

Då hände de i år igen. Hopkins Royals vanm The 4A State Basketball Championship för tredje året i rad. SÅ SJUKT GALET VAD BRA VI ÄR. Tjejerna vann ju förövrigt också state i basketball så min skola är helt enkelt väldans väldans bra i Basketball så att säga.

Självklart så var man ju även på matchen igår. VILKET DRAG. Under basketball matcherna känner man verkligen school spirit. Alla var uppklädda i blått, hade målade ansikten och kunde alla cheers och annat roligt. Helt galet. Varje match är det nästan som en tävling vilka fans som är den bästa publiken och vi krossar allt motstånd alla matcher. Lindbergh Loonies ftw.

Själva finalen igår spelades i Target Center, alltså samma arena där vårt NBA team spelar i, och det var över 9 000 personer där!!! Är ju helt galet hur mycket folk som kan komma bara för att se en State Champ final. Känns lite som om detta är så himla amerikanskt på något sätt, men jag älskart.

Blev upphämtad av John innan matchen igår och vi drog iväg till Sam's house där vi mötte upp med lite annat folk och fixade face paints osv. Galet bra kväll alltså. GO ROYALS, over and out.


(Här hade dom flesta redan gått hem... COOKIES (Edina-kille) i grå tröja...vi gillar inte Edina)


(Prisutdelning)

Postat av: Anonym

sv; Haha well.. älskar det unika och trivs bra där nere, vill ha en jäkla upplevelse och det tror jag utan tvekan att jag får!Och ja, det är alltid kul att läsa alla utbytesbloggar nu innan man själv åker iväg ju.

2011-03-28 @ 09:14:09
Postat av: Maverone

Visst är det kul med basket? Back in the old days spelade vi skol-SM i Arvika. Hela skolan fick ledigt och fyllde sporthallen med några hundra personer. Det var dock en fjärt i rymnden jämfört med den "gymnasiematch" du var på!

2011-03-28 @ 10:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0