Datum: 2010-02-13 Tid: 19:06:00

Beautiful Day..

..och jag har suttit inne större delen av dagen. Ganska tragiskt. Min fot är knas så jag kan inte springa och jaa allt har bara blivit segt. Jag var ute med hunden dock.

MEN när man har tråkigt så kan photoshop rekommenderas. Snacka om att man kan vara lätt underhållad ibland, sitta och leka med olika brushes och sen slutade det med att jag gjorde om designen helt och hållet. Lite cooligt och nördigt.

OS-invigning inatt också, jag var uppe (alltså klockan 3 på morgonen) såg 10 minuter somnade och vaknade halv nio... Oj vad ovärt. Dock så hade tydligen invigningen vart ganska extremt jätte cool och efter lite googlande och svt play så lyckades jag se gooobitarna från invigningen. Om Beijing var coolt, så var det här ganska jätte stört coolt för att vara ett vinter OS liksom. Om ni inte har sett de, se de. Hehe fast när de skulle tända elden så blev det lite fail...
Man kanske skulle ha åkt till Kanada istället för USA?... Kanske, kanske inte. USA blir awesome hur som helst tror jag.

Jag har tyvärr inget roligt att berätta om mitt kommande utbytesår förutom att jag nu har tagit två doser Twinrix (Hepatit A och B) nu, mycket intressant. Men eftersom jag måste skicka in den här "fylla-i-vad-man-är-vaccinerad-mot"lappen till YFU så skulle jag ju alltid kunna höra vart de letar efter familj åt mig eller nått sånt kul. Hmm hoppas de finner nån trevlans skidandefamilj åt mig.

Åhh jag känner folk som ska åka med YFU till USA också på tal om ingenting. Feting najs säger jag. Börjar se fram emot lägret som YFU anaordnar vecka 24 också, kul kul.

"That's all I got to say"Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0