Datum: 2010-06-21 Tid: 18:49:30

"Men skumpa då?"

Awesome, grymt, trevligt, intressant, awesome igen och ännu lite mer awesome kan YFU:s förberedelseläger sammanfattas. En genom bra helg rakt igenom och massa intressant har man fått höra och massa massa massa trevlans människor har man mött. Jag orkar inte riktigt dra hela lägret men det var awesome, helt klart. Och ledarna.... vilka super sköna människor. Jag är extremt glad och positiv för tillfället, är as taggad på att volontära för YFU när jag kommer hem och vill väl mest åka till USA nu. Placeringen kommer förhoppningsvis under veckan och jaaaa, jag är stört taggad helt enkelt:))

Ambassaden var jag ju då även på idag. Mycket lindrigare än vad jag hade trott. Tog bara, trot eller ej, 40 minuter!!! Vad jag kan rekommendera är att boka tid vid 8 och börja köa vid 7, då kommer det ganska garanterat gå fort!! det gjorde det iallafall för mig. Den stela ambassadarbetaren som jag trodde det skulle vara fullt av var näst intill som bortblåsta. Han som intervjuade mig var en hel trevlig prick som frågade roliga random frågor. Dock så var ambassaden FRUKTANSVÄRT ful. Svårt att sätta ord på det. En stor ful betongbyggnad medan Turkiet och Sydkoreas ambassader såg ut som stora hel trevliga villor. Lite trevligare om jag får säga det. Meeeeeen USA är iofs kanske lite mer utsatta men aja.

Sömn har varit en brist-vara den här helgen så jag borde gå och få mig lite!!

Datum: 2010-06-17 Tid: 14:26:57

I'm on my way....

Wow. Det här händer verkligen. Jag börjar inse att jag kommer lämna Sverige, familj och vänner för ett helt år i ett främmande land. GALET. I fredags på skolavslutningen ringde YFU och sa att dom har fixat en familj och skola åt mig men jag var tydligen tvungen att skriva på något papper från skolan innan dom kunde bekräfta min placering. SÅÅÅ jag vet alltså fortfarande inte vart jag ska, men jag skrev på pappret i fråga igår och hoppas väl nu att jag får min placering nästa vecka. Taggad? svar JA.

Imorgon bär det av till det efterlängtade YFU-lägret, ska bli gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet kul att se vad det är för filurer som ger sig iväg på äventyr. Taggad på de med kan jag ju då berätta. På måndag blir det även ambassaden vilket känns fail. Känns som USA bara vill krångla lite extra. Men men det är väl smällar man får så det är väl bara att stå där utanför ambassaden klockan 8 på måndag morgon med ett glatt humör om det är möjligt. HEHE.

Over and out!

RSS 2.0