Datum: 2011-01-31 Tid: 02:59:36

Gotta Love Exchange Students

Okay. Utbytisar är bäst. Vet inte om jag har sagt de förut meeeen det kan alltid upprepas massor med gånger. Drog ner till MoA igår med lite utbytisar och hade en helt enkelt underbar dag. Alla är liksom så öppna och glada. Gillas. Norksar måste vara de gladaste människorna på jorden och tätt därefter kommer danskar. Hahaha har mött massa roliga danskar här borta. Gillas.

Just ja, har haft min första vecka med nya ämnen nu. De ni. Som jag har berättat tidigare så är mina nya ämnen:
Journalism
Media Arts: Photo and Web Design
MUSH
Calculus
Jag har kommit fram till att de klasserna som jag gillar allra bäst är min svåraste klasser, alltså Senior classes. Roligaste människorna där men mest plugg i dom. MEN det är allt värt lite extra plugg för att klasser med bra människor. Journalism klassen vet jag inte riktigt vad jag tycker om än. Halv roliga personer men min engelska kommer förbättras maaaaassa i den klasses eftersom vi typ skriver hela tiden. Min Media Arts class är mega soft, leker med Photoshop, tar bilder och har the nordic coach som lärare. NICE. Hahaha Mr.Fuhr som han heter skriver passes åt personerna på the nordic team så dom kan gå och valla sina skidor istället för att vara på sina lektioner!!! COOL KILLE. Ingen av mina coacher jobbar på skolan tyvärr... Sen kommer vi ju då till MUSH, Modern US History. OMG, säger jag bara. Bara sophmores... jag dör. Vi har ett antal retards i klassen. Förstår verkligen inte hur man INTE kan veta vissa saker... Till exempel, vi pratade om 9/11 och en tjej räcker upp handen och säger: "I know this is a dumb question.... But where's Ground Zero". Hur i hela friden kan man inte veta, som amerikan, veta vart Ground Zero är?!?!?! Jag tänker såhär: Allt som jag vet om amerikansk historia bör amerikanerna veta, och jag är överraskad över hur många i min klass som vet mindre än mig. Annars måste jag säga att dom har rätt seriösa History classes här. Min bror som är en Junior läser AP European History, vilket är en class som han kan få College Credit för och den verkar seriös mega svår, och han vet minst lika mycket om Europas history som jag gör. Aja, kan ju inte säga att jag hade världens bästa historia lärare där hemma i Sverige....

Vi hade race i torsdags också. Gick väl ganska så bra måste jag då säga, tror jag slutade 12.a av 60 eller nått sånt vilket känns bra. Mycket bättre motstånd än veckan innan och jag hade en ganska stor miss i mitt andra åk såååå utan den hade jag nog kunnat sluta topp tio i alla fall. Nytt race på tisdag igen vilket betyder Pasta Dinner imorgon. NICE.  Lite sorgligt dock är att Alpine Season snart är över!!!!!!!! Bara ett conference race kvar och sen så är det sections... Om jag inte kvalar till state så är alltså säsongen över om två veckor. SAD. Usch usch, har gått alldeles för fort. Lite taggad på att börja springa Track dock.
Finns det något mer jag kan berätta tro... HMMMM. Hawaii om mindre än en månad, ojoj. Mina världföräldrar åker till Costa Rica på lördag och är borta i två veckor så det blir alltså bara jag, Matt och Grandma Nancy kvar här hemma. Får se hur de blir. Kommer kännas lite konstigt men aja.
Nej, nu ska jag börjar fundera på att sova, hatar att gå upp 6:15 förövrigt.
Over and Out. OOOH jag vann mösstävlingen btw, coolt som attan. Här är artikeln.


Got some sick skiing going on... hehe :]


Datum: 2011-01-24 Tid: 19:51:14

En vän med en bil... eller inte.

Okay. Jag har kommit fram till den första saken som jag är riktigt riktigt riktigt irreterad över. Eller det är väl två saker kanske.
1. VI KAN INTE KÖRA BIL. Åhhh vad många problem detta skulle lösa. Usch usch.
2. Ingen busstrafik över huvudtaget.

Kommentar till nummer ett. Det suger att alltid behöva be om skjuts om överallt. Tänk vad lätt allt skulle vara om man bara kunde ta bilen och dra över till en polare. Okay, nummer två. Ingen busstrafik. Gosh, om ens värd-föräldrar inte är hemma så är det liksom svårt att ta sig någonstans. Exempel idag. Skulle komma över två uutbytisar till mitt hus MEN ingen av dom har skjuts. Allt faller samman och ja blä. Min braiga värlfamilj har fina lösningar på allt dock så nu drar vi iväg på bio istället. True Grit ska ses. Jag är ledig idag förresten. hehe. Börjar min tredje quarter imorgon. Knas.

Har varit här halva min tid nu har jag kommit fram till. Hade en mega braig Mid-Year Orientation i lördags och seriöst. YFU och deras utbytisar är så himlans super duper jätte bra:) Kärlek på alla dom. Känner att fördomar som man kanske hade om andra länder bara försvinner mer och mer. Mötte en kille från Libanon och han var as cool och jäääätte trevlig. Hahhaa hade en mega intressant samtal med honom och man för tydligen köra bil lite när man vill i Libanon. Han hade en kusin uppe i bergen som var åtta och körde runt i en bil. Jag dog lite av skratt. Nej men alla är verkligen hur bra som helst. En galen Kines som bara är för rolig och jätte konstig, hahahaha. OHH ryssar också, omg. En tjej var från Sibirien.... VI har haft runt -30 här på mornarna i över en vecka och hon tyckte inte att det var så himla farligt. Kan ju inte ens tänka mig hur kallt det skulle vara i Sibirien. OMG.

Ohh, btw, Hawaii om en månad. Yeeey. Eller lite mer än en månad men nästan. Satt och tittade på Hawaii Five-O igår och mark satt och pekade ut alla ställen på Hawaii vilket var lite coolt. Vad som är lite sorgligt är dock är att min älskade skidsäsong är snart över. Har gått alldeles för fort så att säga. Sorgligt sorgligt. Hahaha min värd-mamma sa att jag förmodligen kommer bli All-Conference!!! Hur coolt är inte de. Herregud. Men jag sitter mest och taggar inför sections. Det är då de gäller. Sections är alltså kval för State Champs. Jag hoppas på att vi åker som ett lag men om det inte går så hoppas jag verkligen att jag kvalar individuellt. Vore så himla jätte coolt att kvala till State och få massa coola märken.

Har inget mer att säga... Over and Out

Datum: 2011-01-21 Tid: 04:19:31

352. Jonatan Hoegstroem.

Race idag. Gick allt ganska så bra men tänkte i alla fall bjuda på massa bilder som togs! Slog tummen i en port, trodde seriöst att jag hade brutit den ett tag... Men var bara lite svullen.


Datum: 2011-01-15 Tid: 20:00:41

"I don't remember my number, but I am sure I could remember yours"

Hahaha måste ju bara börja med att berätta om mina två dagar av epic slalomträning! Igår så var det JV-race men vi, varsity, hade träningen men vi hjälpte med gate keeping för the JV-race. OMG säger jag bara. HAHAHA. Okej inte för att snacka skit om JV men..... Jag undrar om en enda kille i hela JV-racet besiktade banan innan racet. Jag och Matt satt och räknade hur många som körde fel igenom långsvägen... Var minst tjugo personer i rad som körde fel.¨Inte okej. Åtta av tion från Hopkins fick en DSQ. Illa. Jag, Matt, Sam och Nick tyckte det var mycket underhållande dock. Vi skulle vara gate keepers för tjejerna men alla tjejer klarade av sin bana sååå vi satt bara och kollade på när killarna failade.
Sen idag på morgonen hade vi practise igen. Gick väl helt okej, går hela tiden frammåt i min åkning så de känns fint. I alla fall så hade vi Hyland Cup idag också, en mycket oseriös tävling som jag krossade motståndet i.. HEHE. Vann med över 1,5 sekund tror jag. MEN vad jag tänkte berätta var att när vi stod och väntade på starten så stod jag och Nick och pratade om vilka nummer vi hade, man fick nämligen ett nummer man skulle säga till en tjej som startade oss innan vi åkte. När Nick kommer upp till tjejen säger han: "I don't remember my number.... but I am sure I could remember yours" HAHAHAHA made my day. Dog lite av skratt.
Vad har hänt mer sen jag skrev sist kan man ju då undra.... HMMM. JOO lite mer skidåkning kan jag ju berätta om, hade tävling i tisdags, gick helt okej, blev 13 av 70 åkare eller nått sånt och jag slog killen som kör första seed för oss i mitt andra åk. Kände kalasa bra.  Tralalala.... Jag var på Basketball game igår också efter träningen. Både vårt kill och tjej lag är fortfarande obesgredade i år. VI är ganska så bra om man säger så. VI vann med 111-58 igår... High School basketball är faktiskt ganska awesome. Folk här dunkar liksom. Hur coolt som helst.

Det börjar även närma sig slutet av denna quarter och det är alltså dags för nya ämnen men även FINALS i dom ämnen jag har nu. Tror jag kommer överleva. Har fortfarande A i alla mina ämnen... HEHE. Nästa quarter ska jag i alla fall ha:
1. Journalism
2. Media Arts
3. Modern US History (FML, bara sophmores)
4. Calculus

Ser fram emot ALLT förutom MUSH. Aja det kanske blir bra ändå, förhoppningsvis. Jag har ju då också gett i princip hela skidlaget mössor nu och seriöst älskar dom. Är lite förvånad faktiskt. Alla har på sig dom till träninge, i skolan och under lektionerna. Gillar't. OOHH jag ska vara Attorney i våran Mocktrial onsdag-torsdag nästa vecka förresten. Tänkte att jag skulle vara bäst och leva upp till mina kära päron:)) Hahaha, jaja, dags för läxor. Over and Out.

(Wax room)

(Såhär ser Hopkins tröjan ut syster)

Datum: 2011-01-08 Tid: 03:38:27

Do the John Wall...

Livet här borta är ganska så väldigt intressant ibland. Till exempel. Folk vet vem jag är och jag vet inte vilka dom är. Lite små underligt. SÅÅ idag under lunch kom en kille och en tjej fram till mig ville intervjua mig för Yearbook. Jag tänkte väl att dom förmodligen inte vet att jag är utbytis och att dom bara skulle fråga frågor om vad jag tyckte om skolan osv. Ack så fel jag hade. Dom visste självklart att jag var utbytis och dom började fråga massa saker om Alpine och vad jag tyckte om de. Kändes hel mysko men hel kul. Sen så hade vi ju ett litet problem med vår kära sittlift at Hyland. Sittliften slutade att fungera i torsdags=We had to HIKE up Hyland... Kul. Trodde jag skulle dö lite sista gången jag gick upp. Träningen klockan åtta imorgon på morgonen och förhoppningsvis så har dom fixat de men man vet ju aldrig. Jag har kanske inte så mycket att berätta ändå... Joo min rubrik kanske. John Wall. Ni vet förmodligen inte vem han är. Sjuk basketball player och de finns ju då en sång som heter "Do The John Wall" och vi i skidlaget har blivit lite beroende av både dansen och sången:))

Datum: 2011-01-02 Tid: 21:09:05

It doesn't matter what you wear... We are going to Wal-Mart.

Första inlägget 2011. OJOJOJ. Spännande... nästan. Nyår här borta på andra sidan sjön var väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Trodde det skulle vara lite mer runt de liksom. I alla fall, jag och Matt drog iväg till Jason's house och mötte massa andra människor... Vi var typ 20 personer som satt och chillade nere i hans källare. Riktigt nice var de men det var något som saknades. JOO RAKETERNA SÅKLART. HALLÅ, inga raketer alls, jag såg inga fyverkerier över huvudtaget. Illa faktiskt. Vi såg "the ball drop" på tv dock. Meeen jaa, lite besviken var jag kanske på nyår. Jaja. Vad har hänt mer nu då.. JOO jag har åkt limo för första gången i mitt liv!! DE NI. Kände mig lite cool. Min värd-familj och två andra familjer har tydligen som tradition att hyra en Limo och åka och kolla på Christmas Lights runt om i Minneapolis. SÅÅ torsdag kväll blev det att hoppa in i en Limo och åka runt i den i ca två timmar och kolla på julbelysning. Såg en hel del coola julbelysningar men tydligen så var det dåligt jämfört med vad de hade sett tidigare år. Vad har hänt mer sen det nya året började. Heheh har ju bara gått två dagar sååååå det har väl inte riktigt hunnit hända något speciellt antar jag. Vi var på "The Original Pancake House" igår och åt Brunch. MUMS. Beställde Strawberry Pancakes och hoppas väl på fyra pancakes... Resturanger brukar ju aldrig vara så generösa. MEN när min pancakes kom så blev jag inte besviken. DET VAR ETT BERG av pancakes med jätte goda jordgubbar på och whipped cream. MUMS.Får väl avsluta med att jag måste säga att jag är ganska så stolt över mig själv. 25 mössor på två veckor. Inte dåligt de!! Skulle ju då göra till hela skidlaget och vi ska tydligen vara 29 personer på skidlaget sååå några får nog vänta lite för jag orkar nog inte göra några fler mössor nu på ett tag. 2011 HERE WE GO. Over and Out.


RSS 2.0