Datum: 2011-05-20 Tid: 04:05:49

"I wish we could run laps on the clouds"

Två hela veckor sedan Prom ägde rum. Över två månader sen jag kom hem från Hawaii. En månad tills jag åker hem. Alltså detta är så sjukt jätte galet. Jag kom ju hit precis? eller?

Anyway, tiden här borta flyger bort alldeles för fort och jag träffar alldels för mycket jätte awesome folk, eller det är ju inte något som är dåligt men jag önskar jag hade träffat och börjat umgås med dom i början av året istället för när jag bara har en månad kvar. JOBBIGT LÄGE. Jag och Pat (Track-polare) är bäst på track (hehehe eller JV i allafall) och igår efter vi hade sprungit vår mile så satt vi på the turf field och insåg att fan vad nice de skulle vara att springa uppe bland molnen istället. De ni. Just ja, min mile går ju rätt så bra förtillfället, eller track är ju i princip slut (VILKET SUGER STENHÅRT) men jag har i allafall ett meet kvar på månadg. Håller i min trend med ett nytt PR varje gång jag springer the mile och ligger just nu på 5:01... en ynklig sekund från att go sub five vilket är lite magiskt. Är ju så sjukt nära just nu så va fan, lite till ska jag väl kunna ta ut mig? så svårt kan det väl inte vara? JO FÖR DE KAN DE, är ju helt galet vad jobbigt de ska vara... anyway sjukt vältränad blir man ju av att vara i gymmet nästan varje dag och springa varje dag... Har sprungit 170 miles (272 km) sen mitten av mars btw.

Vad har hänt mer på sistonde då... HMMM, jag hjälpte min stackars vänner att få 104% på vårt Calc test, fun fact. Har jag sagt att jag badade i poolen med min mobil? De gjorde jag i allafall men den fungerar.. typ. Där hemma har vi ju alltid kört på att man stoppar in mobilen i ugnen ett tag på låg värme och sen fungerar den perfekt men så gjorde man inte här tydligen. Här stoppar man mobilen i en låda/påse med ris och de fungerade ju som sagt rätt så väldigt bra... Hade aldrig hört om något sådant förut.

Vad har hänt mer här borta då...HMMM hahaha just ja, hängde med lite folk förra fredagen och runt nio så gick vi till en lekpark (sjukaste klätterställningen ever) och satt där... medan vi satt där kom en såndär "cop who has phone to call the real cop", som Wesley uttryckte sig, och sa att vi inte fick vara i lekparken efter solnedgången som var för tio minuter sedan... WTF?! orka bry sig kände jag men USA är USA så vi gick tillbaka till Allie's house och beställde pizza istället. ALltså amerikansk pizza är ju helt sagolik ibland asså. PÅ tal om pizza, jag har kommit på massa food/beverages som jag kommer sakna (satt i minst en minut och försökte komma på de svenska ordet för sakna)... Så här har ni några:
- Mountain Dew
- Mac n' Cheese
- Dr. Pepper
- Sierra Mist
- Root beer
- CHIPOTLE (SÅ JÄVLA GOTT, AAAAAAAAAAH)
- DQ
- Taco Bell
- Skittles
- Pizza in general
- Blueberry Waffles mmmmm
- French Toast
- Skittles
- Starbursts
- Nerds
- Granola Bars
- Gatorade
- Honey Crisp Apples
- Redbox (bästa saken ever)

Listan kan göras lång men dessa saker är vad som pops up in my head right now. Har tyvärr inga roliga bilder att dela med mig av trpr jag... eller jag skämta bara, några från min outdoor adventure class. Anyway, Over and Out.

(Leap of Faith, vi var fyra stora killar uppe på den där lilla plattformen samtidigt, och vi skulle hoppa ut och slå till dom där små vita bollarna... GALET)(The Foreigners plus Kim längst ut till höger)


Datum: 2011-05-09 Tid: 04:02:42

"Do the Cat-Daddy"

Skrev detta förra veckan men inlägget hade tydligen inte publicerats... ANYWAY, here u go

Ja men så blev det ju så att även lilla jag fick gå på den omtalade Senior Prom. Dagen började med att min värd-familj tog med mig ut på brunch där de vanliga käkades; Buttermilk pancakes, Bacon, Sausages, and Scrambled eggs. Mycket mycket mycket gott. Kommer ju helt klart äta mer ägg när jag kommer hem till Sverige igen. I alla fall om dom är scrambled. Sen så blev det att äntligen njuta av solen och dra ut på en liten springtur som satt alldeles förträffligt fint.

Runt 3:45 så blev det att börja göra sig iordning eftersom vi skulle till Danny's house at 4:30. Innan jag drog iväg till mitt så tog jag och Matt lite bilder tillsammans och sen skjutsade Debbie mig till Danny. Hos Danny blev det att träffa alla andra i gruppen och ta massvis med bilder, helt galet. Orkar inte berätta alltför detaljerat om allt fyi. Efter massvis med foton så drog vi iväg downtown för ta kort vid "The Sculpture Garden" som iprincip är som en park där typ alla prom grupper åker för att ta bilder med folk som inte är i sin egna grupp... Så där nere var vi ett bra tag och efter de blev det att leta upp vår limo-förare Kurt, och hoppa in i Limon! Åka runt i limon ett tag och sen bar det iväg till Solera, spanska resturang, för middag. Alla kom överäns om att middagen blev ganska fail eftersom menyn var konstig och det var svårt att veta vad man skulle beställa liksom... Det var mysko liksom. Aja, vi stannade där till nio ungefär tror jag och sedan blev det att skutta in i limon igen för att åka iväg till "The Carlson Towers" där själva prom var. OKej, dansen var lame. Behöver inte berätta mycket om de. Vi körde "The Cat daddy" och "Do the John Wall" vilket var ganska awesome dock.

Okej, nu börjar vi närma oss slutet av min Prom day. Runt midnight så kom vi tillbaka till danny's house där vi hade Sleepover/afterparty vilket i princip bestod av hot-tubbing, sitta runt en bonfire och hoppa på the trampoline plus att vi inte sov något alls under hela natten så jag är allt ganska så jätte död nu måste jag säga.
In conclusion, Prom var värt som bara den, hade sjukt roligt även fast min text beskriver allt som väldigt tråkigt... OCH själva dansen sög. MEN allt före och efter var sjukt värt.
Nu ska jag sova, behöver ett par timmar känner jag. OVER AND OUT
PS. Tänkte att ni nog ville ha ett par bilder

(Matt and I)

(Me and Molly)

(Me and Christie)

(Me and Evelyn)

(BROS)
Max, Jake, Jeremy, Me, Danny, Justice, Jake, Wesley, Sam and Jacob

Datum: 2011-05-06 Tid: 23:59:39

Paintball med skjut glada Amerikaner

Som rubriken lyder säger jag bara... Igår var vi på Paintball field trip med min Out-door adventure klass och jag var allt lite små orolig för hur de skulle bli, det är ju något speciellt med USA och vapen. Hade jag rätt att var orolig? Hmm japp för de hade jag.

När vi anlände så visade sig att typ en hälften av vår grupp var typ Painballpro's och dom hade med sig sina egna paintball gevär som var fruktansvärt brutala... Vapnena vi fick hyra var ju liksom semi-automatic medan "the pro's" hade ju full-automatic. Har jag märken från alla gånger jag blev träffad? JA. Gjorde det ont? Japp, för de gjorde de!!! Aja, jag är glad att jag överlevde i alla fall, hahaha. In conclusion, sjukt rolig dag ändå. Jag fick ju skjuta på min lärare så det var ju ett plus liksom, haha.

Igår hade jag även track meet igen, om någon blivande utbytis läser detta så måste jag bara säga att joina track på våren, sjukt kul och man tappar eventuella kilon man har gått upp, hehe. I alla fall så var det ett JV-meet igår och jag sprang ju då ett nytt PR. Har fått ett nytt PR varenda gång jag har sprungit the Mile, sjukt nice, så nu ligger jag på 5:13 för the mile och jag hoppas väl på att komma ner till runt 5 minuter till slutet av säsongen om de är möjligt. Sprang även 59 sek på 400 m vilket inte alls är någon gudomlig tid men helt okej efter en tuff Mile. Hängde med massa sköna personer mellan race också, och spelade lite fotboll (European Style). Lattjade lite fotboll med Pat, som är typ en gud till och med i svensk mått, och Ben!

Känner att detta inte blir världens intressantaste inlägg men nu kommer vi till de jag är rätt så taggad för... PROM IMORGON!!! planerna är spikade och jag har min Tux redo + the corsage! Hahaha har även blivit frågad av tre andra tjejer från tonka om dom ville gå med mig... sa dock nej, kände att lägga ut massa mer pengar på tux och annat var lite jobbigt. Aja, Prom imorgon, bilder osv kommer på söndag ofc!!
HA DE BRA, over and out

Datum: 2011-05-01 Tid: 20:59:21

Human Capture the Flag

"Only in America" (sagt med en väldigt djup röst) säger jag bara. HAhaha dom är ju lite små sjuka ibland måste jag då säga... I alla fall, vi lekte Human Capture the Flag yesterday night med halva vår prom group typ. Leken går då ut på att man delar upp sig en två lag, och man sätter en blinfold på en i sitt motståndar lag och sen ska man springa iväg och gömma honom/henne. De andra laget gör samma sak med en från sitt motståndar lag och sen går de ut på att man ska hitta sin person som motståndarna gömde liksom... Vad som gör den här leken sjuk är att man får använda bilar (vilket vi inte gjorde igår dock) och man får typ 10 minuter på sig att åka iväg och dumpa av personen någonstans inom dessa 10 minutrarna... HAHAHA så himla sjukt. Fick höra massa historier hur vissa hade dragit iväg till Wisconsin och dumpat av personer, HAHAHAH. Only in America... anyway, jag vill leka detta när vi kommer hem fyi. Vi failade lite med att sätta upp regler igår kväll dock så allt blev bara en mess men aja. Kul ändå.

Vi bakade kakor också!!!! här i USA så brukar folk köpa fryst kakdeg som dom bara stoppar in i ugnen och så får man färdiga kakor, MEN igår så bakade vi från scratch liksom... Hahaha så himla sjukt för det var typ första gången folk bakade kakor från scratch liksom, ahhahaa dock så blev det ett mycket lyckat resultat måste jag säga.
Jag var förövrigt jätte nära att gå till en kompis igår som bor nära... hahaha dock så insisterade min värdföräldrar på att köra mig sååå det blev inte någon promenad... Aja. Mindre än en vecka till PROM NU!!!
OVER AND OUT

RSS 2.0