Datum: 2010-05-31 Tid: 20:25:03

Amerikanska ambassaden here I come!

Efter många, många, många svordomar så har jag nu ÄNTLIGEN färdigställt min visumansökan. Jag har suttit och svurit mot allt och alla den senaste timmen men jag är iallafall klar med det nu och förhoppningsvis så har jag gjort rätt...hehe. Tid är bokad på ambassaden också. 21 juni klockan 8 på morgonen. Känns bra. Dagen efter YFU-lägret, kääääänns som om jag kommer var lite små trött om man säger så. Men men det löser sig antar jag. Mamma har förbjudit mig att skämta med personalen på ambassaden, ska nog försöka hålla mig till det rådet!

Fick förresten en fråga och jag citerar "Får man önska vart man vill hamna med YFU?".

Nu när jag sökte så fanns det ingen delstatsval eller liknande att välja så som t.ex. sts, ef har. Jag bryr mig inte så jätte mycket om vart jag hamnar och därför kändes bara som om delstatsval var en onödig extra kostnad. Dock så får man frågan "vart man önskar att komma" under intervjun. Men de kan ju då inte självklart lova att man kommer dit man önskar men de tänker nog på detta när de sedan placerar personen i sitt distrikt.

Datum: 2010-05-27 Tid: 18:59:38

Oooooh laa

Wow. Alltså breven från YFU kommer nog ta död på mig. Varje gång jag kommer hem och ser att det ligger ett brev från YFU i brevlådan sååå tänker jag givetvis "ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN PLACERING". Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara känslan innan man öppnar brevet. Jätte spännande fast hemskt samtidigt. Jaja. Tillbaka till det jag tänkte säga. Igår kom jag ju då nämligen hem och såg att jag fått brev från YFU. Jag kunde verkligen inte tänka mig att det kunde vara något annat än min placering och det var väl nästan de. Det som kom från YFU igår var något slags "välkommen-till-USA"-brev och så stod det vilket distrikt jag har blivit placerad i. Jag hade fått för mig att det bara var själva västkusten jag skulle bli placerad på men detta område var väl ganska extremt mycket större än vad jag hade tänkt mig.

Alltså detta område känns gigantiskt. Känns lite som om jag kan bli placerad över halva USA men det samtidigt känns det lite som en lättnad att veta vart jag ska ungefär. Jag kan t.ex. bli placerad på Hawaii enligt mina papper? vore ju inte helt fel. MEN jag kan även bli placerad på Alaska vilket vore lite kallt men as coolt:)) Vad som dock är synd med detta distrikt är att i Colorado ingår. Men men sånt är livet. Jag tycker detta verkar hur bra som helst ändå :) Iallafall, de stater som involveras är, Alaska, Arkansas, Arizon, California, Hawaii, Idaho, Louisiana, Mississippi, Montana, New Mexico, Oklahoma, Oregon, Nevada, Texas, Utah, Washington, Wyoming.

Datum: 2010-05-08 Tid: 10:59:18

Here it goes again...

Igår vid lunch tid hände det ännu en gång. Pappa som är hemma på lunch skickar ett sms och säger att jag fått brev från YFU!!! Jag vill helt plötsligt hem väldigt väldigt snabbt vilket resuleterar i att vi får lov att hoppa över kemi!
När jag kommer hem ligger brevet där på bordet.... Jag tänker på att jag verkligen måste kommat ihåg ögonblicket när jag fick min placering. Öppnar brevet och är väl mer eller mindre jätte nervös egentligen. Tar ut alla papper och ser att det bara är handlingar om visumansökan..... GALET BESVIKEN!!!!!!!!!!!!! Dock så hade jag väl bak i huvudet att det kunde vara visumhandlingarna som skulle komma men jag ville så gärna att det skulle vara min placering. Men men nu blir det väl bara att fortsätta väntan helt enkelt. Nästa brev från YFU måste ju vara min placering?!

Det var väl allt roligt som jag hade att säga för stunden!
Over and out!

RSS 2.0