Datum: 2010-03-30 Tid: 22:00:28

Alltså nej...

Mitt på dagen i skolan skickar pappa ett sms "You got mail", jag fattar först ingenting men kommer fram till att det måste vara från YFU. Jag tänker "äntling har jag fått min placering!!!!". Jag blir överlycklig. Jobbar som en galning i skolan, försöker få mitt utvecklingssamtal överstökat (tog 3 minuter), skyndar mig fort som bara den hem för att öppna brevet. Kommer hem, ser brevet framför mig, öppnar det och konstaterar att det inte var min placering. Blir lite besviken. Men blir sedan glad igen av att läsa "handboken för svenska utbytesstudenter" som var det som fanns i brevet. Sen var det även lite information om "Pre-Departure Orientation!!! hehe jag längtar lite smått till 18 juni om man säger så!!!:)


Spännande, spännande var det och allt detta gjorde att jag inte ringde YFU. Fråga inte varför. DÄRFÖR blir det att skicka något jätte väl formulerat mail istället. Det var allt jag hade att berätta om denna "extremt" händelsefulla dag.

PS. Jordgubbsfil är gott.

Hejsvejs

Datum: 2010-03-29 Tid: 17:02:14

"Dude, Oh my god, movies are so much cooler when you watch them upside down!"

Hejhejhejhejhej.

Jag skulle väldigt gärna hoppas omkring och vara mega glad och berätta vart jag har blivit placerad MEN jag har inte fått veta något än om vart jag har blivit placerad sååå däför kan jag bara hoppa omkring för skoj skull!!!!

YFU pratade om att dom skulle ha hittat en familj åt mig inom en månad och denna månad har nu redan passerat såååå jag borde ringa... Jag har haft planer på att ringa YFU och kolla med dom men jag är lite lat och kommet inte till skott liksom.

Hmm jag kanske skulle kunna berätta något kul... hmm jag har gjort en till mössa, den är jätte jätte fin! Fler USA motiv borde göras, behöver bara lite idéer först! På tal om ingenting liksom.

Min totalt jätte grymma rubrik är från ett fin fint youtube-klipp om ni undrar!! FND-films rekommenderas startk!

Nu har jag inget mer vettigt att säga, jag hoppas på placering inom en mycket snar framtid!!


Datum: 2010-03-16 Tid: 20:09:54

"When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead. True story"

English test. Check.

Nu är då the english test gjort. Det var väl en upplevelse kan jag ju berätta. Det var en blandning av normala frågor och "extremt-super-jätte"-lätta frågor. Inget mellanting inte.

Som sagt så var det en upplevelse dels för att:
1. Man fick INTE skriva med blyerts.
2. Man fick INTE sudda sitt svar, eller stryka över utan man skulle använda något konstigt "stryka-över" system.
3. Dom extremt lätta frågorna. Asså wow.

Iallafall, jag har hakat upp mig lite på de där lätta frågorna. Jag ska ge er ett exempel.... eller två kanske förresten....fast det blir nog tre förresten. 
Okej på hörförstålesen så sa dom en kort mening på engelska som man sedan skulle välja ett alternativ som stämde överräns med vad dom svar. LÄTT. De första frågorna på hörförståelsen var ganska lattjo.
Nu får ni ett till exempel bara för de:
Det var en bild i provhäftet, det satt två ungar på en rutchkana. Mannen sade sedan fyra påståenden typ som man sedan skulle välja det rätta påståendet och jag menar påståendena var inte ens i närheten lika varandra så jaa det var lätt helt enkelt. Okej, jag förstår iofs att detta test kan vara bra för personer som är dåliga på engelska men jaja.
Här får ni också ett exempel från läsförståelsen. Man fick se en bild och sedan var det påståenden som man skulle matcha med bilden. Samma här, alla alternativ var väldigt lika och jaa allt var frutktansvärt enkelt.

Jaa nu vet ni det om YFUs engelskatest. Ohh jag träffade även trevlans människor!!!! Så det var mega värt:)
Men men nu är det helt enkelt bara att vänta på att något slags brev eller liknande ska dimpa ner i brevlådan som talar om vart jag ska bo under mitt år!

Hejsvejs

Datum: 2010-03-10 Tid: 22:44:02

Jag-har-gjort-alldeles-för- många-mössor

Kors i taket, det var allt lite för länge sedan det skrevs något på denna fina lilla sida. Det kanske finns nån som är intresserad av att veta om det händer något på min utbytesfront eller vad det nu ska kallas. Hehe.

Iallafall, jag pratade med YFU för några veckor sedan... Dom sa att dom letade familj åt mig på västkusten!!! Låter ju inte helt fel. Jag vet dock inte riktigt vad som räknas till västkusten. Nu lät jag dum. Men asså hur långt i mot land räknas området västkusten för jag antar att det inte bara är kusten... wow jag förvirrar bara mig själv. Men tillbaka till ämnet när jag pratade med dom då för några veckor sedan så sa dom att dom kanske kunde ha fixat en familj åt mig inom en månad. En månad slutar nästa fredag. (Jag håller räkningen). Är jag nyfiken, nervös, glad? svaret är JA, ja, ja, ja och ja några gånger till. SÅÅÅÅ om jag har tur så kanske jag får ett litet samtalet är något trevligt brev inom en vecka. Kan bli spännande.

Även idag ringde dom dock från YFU. Det efterlängtade engelskatestet ska jag genomföra på tisdag. Ska tydligen vara ganska lätt?. Alltså jag ser inte fram emot provet liksom utan bara se vad det är för personer som skriver provet (om ni fattar vad jag menar). Jaja såå det är allt jag har att säga förtillfället tror jag.
I'll be back in a week!!

HEjsvejs!

RSS 2.0