Datum: 2010-02-14 Tid: 00:15:58

Living on the edge...

Sport sport sport sport....
Jag får lite panik ibland. Jag är vad man skulle kalla ett sportsfreak tror jag. Sport är "fan bäst" nästa.
När jag tänker High School tänker jag på football, basket och massa andra sporter. Men åter till min panik. Vad i hela friden ska man ägna sig åt för sport om man ska ägna sig åt någon överhuvudtaget?

Jag räknar inte med att mina favorit sporter (slalom och segling) kommer vara tillgängliga så därför funderar jag på vad man skulle kunna vara bra på?
Jag har fått för mig att jag egentligen skulle vara väldigt bra på att åka längd, fråga mig inte varför... Jag åker seriöst nästan aldrig längd så jag vet inte om det är realistiskt att jag skulle vara bra på det. Har dom ens längdåkninglag på High School? Hmm jag hoppas på de. Dock så behöver jag ju då komma ganska högt upp i landet.
Men vad skulle man annars kunna hitta på? Fotboll, track, jag vet inte helt enkelt.
Jag tänker att alla amerikaner ska vara jätte dåliga på fotboll och jag har ju ändå spelat fotboll ganska länge så jag tänker att jag skulle kunna vara bra vilket inte kommer stämma...hehe..
Dock så verkar track kalas kul. Jag har blivit övermotiverad här hemma och springer lite för mycket ibland men det är awesome och då tänker jag, varför inte gå med i friidrottslaget och springa lite? kan bli bra kanske.

En grej som jag är jätte sugen på är faktiskt football!!!
MEN vad jag har hört så börjar amerikaner spela football innan dom lär sig gå.... eller jaa ni förstår grejen. Dom växer verkligen upp med det och är helt enkelt väldigt väldigt bra. Såå mina chanser att komma med där är väl ganska minimala fast jag kanske skulle kunna vara en sån där "sparka-på-bollen" person?! Hur svårt kan det vara liksom? hehe...

Nej men vi får helt enkelt se vad skolan har att erbjuda. Självklart skulle det ju vara helt jätte fantastiskt om skolan hade ett slalomlag eller vad man nu ska säga men jag räknar inte riktigt med det så vi får helt se vad det blir. "Det löser sig" helt enkelt!!

OS, här kommer jag...

Heeejdå!

Datum: 2010-02-13 Tid: 19:06:00

Beautiful Day..

..och jag har suttit inne större delen av dagen. Ganska tragiskt. Min fot är knas så jag kan inte springa och jaa allt har bara blivit segt. Jag var ute med hunden dock.

MEN när man har tråkigt så kan photoshop rekommenderas. Snacka om att man kan vara lätt underhållad ibland, sitta och leka med olika brushes och sen slutade det med att jag gjorde om designen helt och hållet. Lite cooligt och nördigt.

OS-invigning inatt också, jag var uppe (alltså klockan 3 på morgonen) såg 10 minuter somnade och vaknade halv nio... Oj vad ovärt. Dock så hade tydligen invigningen vart ganska extremt jätte cool och efter lite googlande och svt play så lyckades jag se gooobitarna från invigningen. Om Beijing var coolt, så var det här ganska jätte stört coolt för att vara ett vinter OS liksom. Om ni inte har sett de, se de. Hehe fast när de skulle tända elden så blev det lite fail...
Man kanske skulle ha åkt till Kanada istället för USA?... Kanske, kanske inte. USA blir awesome hur som helst tror jag.

Jag har tyvärr inget roligt att berätta om mitt kommande utbytesår förutom att jag nu har tagit två doser Twinrix (Hepatit A och B) nu, mycket intressant. Men eftersom jag måste skicka in den här "fylla-i-vad-man-är-vaccinerad-mot"lappen till YFU så skulle jag ju alltid kunna höra vart de letar efter familj åt mig eller nått sånt kul. Hmm hoppas de finner nån trevlans skidandefamilj åt mig.

Åhh jag känner folk som ska åka med YFU till USA också på tal om ingenting. Feting najs säger jag. Börjar se fram emot lägret som YFU anaordnar vecka 24 också, kul kul.

"That's all I got to say"


RSS 2.0